محاسبه آنلاین حق الزحمه داوری

برای محاسبه حق الزحمه داوری مبلغ خواسته را در فرم زیر وارد کنید و روی محاسبه کلیک کنید.

حق الزحمه داوری در مواردی که خواسته مالی نیست و یا تعیین قیمت ممکن نیست برای هر داور از ۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال می باشد و چنانچه کمیت یا کیفیت کار اقتضای حق الزحمه بیشتری داشته باشد طبق نظر دادگاه تعیین می شود.

با توجه به مبلع خواسته وارد شده حق الزحمه داوری می باشد.

دیدگاه شما در مورد محاسبه حق الزحمه داوری

captcha
{error}

24دیدگاه
سعید حسن زاده در تاریخ ۰۸-۰۱-۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۱۳

اگر تعداد داوران چهار نفر باشد حق الزحمه هر نفر چقدر است

منوچهر در تاریخ ۲۶-۱۲-۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۶

خیلی خوب

مهدی در تاریخ ۰۴-۱۲-۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۵۱

سلام وقت بخیر
بسیار عالی

پگاه در تاریخ ۰۸-۰۹-۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۱۱

ممنون.
البته
در جواب اونی که یه مزخرف نوشته بود

# زن عفت افتخار
# مرد غیرت اقتدار

محبوبه ضیایی نژاد در تاریخ ۱۳-۰۸-۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۰

عالی بود

نمکین در تاریخ ۰۹-۰۷-۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۷

سلام برنامه شما خیلی عالی است متشکرم

با آرزوی موفقیت و سلامتی

زن زندگی آزادی

Ali در تاریخ ۲۸-۰۶-۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۱۶

خیلی خیلی زیاد است!

رضا محمدی در تاریخ ۲۹-۰۳-۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۲۶

بسیار غیر منطقی و غیرعادلانه

جاويد نريماني در تاریخ ۱۶-۱۱-۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۱۶

سلام ايا دادخواست تنفيذ و تاييد فسخ بدون مطالبه خسارت و خلع يد مالي است يا غير مالي

دانیال در تاریخ ۱۸-۱۰-۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۱۲

عالی بود ممنون از برنامه

سید محمود در تاریخ ۱۰-۰۹-۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۱۳

با سلام ایکاش امکان محاسبه حق الزحمه وکیل یا داور بر اساس خواسته ارزی هم فراهم میشد

مسعودبهداروند در تاریخ ۲۷-۰۵-۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۴۹

عالیه

مرتضی در تاریخ ۲۷-۰۵-۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۱

سلام برای گرفتن اجاره بها ئ باقیمانده واجرتالمثل مغازه ام به موسسه حقو.قی داوری مراجعه کردم رای رو صادر کردند مبلغ600 هزارتومان از من گرفتند ایا واقعا اینحق الزحمه قانونی هست یا که اضافهازمن گرفته شده؟

امیر اژدری در تاریخ ۱۰-۰۲-۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۲۴

بسیار عالی و آموزنده

محسن در تاریخ ۰۶-۱۰-۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۳

با سلام و خسته نباشید. من یه قرارداد مشارکت کاری دارم که تو این قرارداد برای هرگونه مشکل بین دو طرفین داور مشخص شده البته ما و قرارداد به علت اینکه مشکلاتی به وجود اومد نشد که داور مشخص کنیم حالا که رفته دادگاه گفتن یا داور خودتون مشخص کنید یا دادگاه مشخص میکنه.ارزش قرارداد مشارن مبلغ45میلیون تومنه.طرف منم حاظر نیست دادگاه گفته سهم هزینه داوری شریکمم من باید پرداخت کنم.کمکم کنید ممنونم

سید در تاریخ ۱۲-۰۹-۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۰۲

یه سوال داشتم. فرض کن تو قرارداد مبلغ 30 میلیون تومان باشه اما اختلاف سر 5 میلیون باشه و مابقی پرداخت شده باشه. حق الزحمه داور با چقدر باید حساب بشه؟ اگه داور پول بیشتری بگیره باید چیکار کرد؟

محمداسمعیل در تاریخ ۲۹-۰۸-۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۴۸

بسیارعالی دراکثرمواردپاسخگست.

سلطانی در تاریخ ۰۷-۰۷-۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۹

سلام.شرایط داور چیست؟

حسینی در تاریخ ۰۶-۰۷-۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۶

سلام.یه سوال داشتم خدمت شما.من یه سفته 150میلیونی دارم میخوام ازطریق موسسه .... اقدام کنم.خواستم بدونم هزینه داوری و هزینه دادرسی چقدر میشه ؟ممنونم اگه جوابموبدید

وکیل در تاریخ ۳۰-۰۴-۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۷

آقا یا خانم عالی دستتون درد نکنه

علیرضا در تاریخ ۱۸-۱۱-۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۵

به نظر من رقم بسیار بالا هست. در یک قرارداد به مبلغ 138 میلیارد ریال در ابتدا قرارداد داور مشخص شده است که نایب رییس هیئت مدیره کارفرما می باشد. (تیپ قراردادها اینگونه است ) حال باید 290 میلیون تومان بعنوان داور به ایشان پرداخت کنیم ؟ واقعا ....

علی فتاحی در تاریخ ۱۲-۱۱-۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۱۰

پس چرا اکثر وکلا برای قبول وکالت پرونده های مالی ۱۰ درصد مال را خواستارند؟

--------------------------------
کیت ست: با سلام، این یک پیشنهاد می باشد و ممکن است وکیل دیگری در ازای 5 درصد یا 20 به شما پیشنهاد وکالت بدهد. شما باید‍ با توجه به سوابق وکیل و ... با ایشان توافق کنید.

سید محمد رضا فیض الاسلام در تاریخ ۰۹-۰۵-۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۳

بنام خدا - دیدگاه بنده در مورد محاسبه حق الزحمه داور یک چیز ی است و آنچه در اینجا مشخص میشود چیز دیگر . من حدود دوسال داور و حکم مرضی الطرفین یک قرارداد مبایعه نامه بوده ام در طول این مدت بیش از بیست بار جلسه تشکیل دادم تا بالاخره امروز 1398/5/9 با تنظیم یک صورتجلسه صلح و سازش بین طرفین بر قرار شد و از یک یروسه چند ساله در دادگاه جلوگیری بعمل آمد اما طرفین حتی حاضر نخواهند بود چیزی بابت داوری و حکمیت بپردازند . حال توکل میکنیم به خدای بزرگ و منان . فیض الاسلام

محمد رضا در تاریخ ۱۶-۱۱-۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۸

بسیار عالی تشکر از زحمات شما

مبلع خواسته را در فرم کنار وارد کنید تا حق الزحمه داوری خودکار محاسبه و نمایش داده شود.

به اشتراک بگذارید

نمایش ابزار در سایت شما

نحوه محاسبه میزان حق الزحمه داوری

چنانچه بعد از ارائه دادخواست طلاق از طرف زن و شوهر به دادگاه، مشکل از طریق دادگاه حل نشود و باز هم اختلاف وجود داشته باشد دادگاه از زوجین درخواست می کند که ظرف 20 روز از بستگان خود داورانی را به دادگاه معرفی کنند. چنانچه کسی در میان بستگان خود شخص وجد الشرایطی را پیدا نکند و یا کسی حاضر به داوری او نباشد زوجین می توانند داوران خود را از افراد غیرفامیل معرفی کنند و اگر باز هم از بین این افراد داوری پیدا نکردند می توانند از دادگاه تقاضای داور کنند و هزینه داوری به عهده کسی است که تقاضای داور کرده است.

بعد از تعیین و معرفی داوران ، آنها 2 جلسه برگزار کرده که زوجین موظف هستند در این جلسات حضور داشته باشند. در این جلسات سعی می شود که مشکلات زوجین حل و فصل شود. در صورتی که یکی از زوجین در جلسه حاضر نباشد باز جلسه با حضور فرد دیگر برگزار خواهد شد و چنانچه هر دو طرف در جلسه دادرسی حاضر نشوند داوران بدون حضور آنها جلسه را برگزار می کنند و به موضوع رسیدگی می کنند.

به تقاضای حق الزحمه یکی از داوران دادگاه حق الزحمه داوری را از شخصی که تقاضای داور کرده است مطالبه می کند و دستور پرداخت را صادر می کند. در صورتی که دادگاه لازم بداند از هر یک از زوجین نصف میزان حق الزحمه داوری را اخذ می نماید.

طبق ماده 4 حق الزحمه داوری طبق تعرفه و در زمان انتخاب داوران مشخص می شود و طبق ماده 6 این حق الزحمه در صندوق سپرده دادگستری تودیع می شود و بعد از تمام کار به داوران پرداخت می شود.

طبق ماده 9 اگر داور برای انجام امر داوری خود مجبور به سفر به خارج باشد هزینه های مربوطه اعم از اقامت، بلیط هواپیما، عوارض خروج از کشور و غیره به عهده متقاضی داور می باشد و طیق ماده 10 چنانه مدارک مربوط به داوری به زبان خارجی باشد و داور مجبور به ترجمه باشد هزینه براساس تعرفه مترجمین رسمی مشخص می شود.

و طبق ماده 7 چنانچه داور برای امر داوری مجبود به مسافرت های داخلی باشد هزینه سفر براساس هر کیلو متر رفت و برگشت و برای هر روز محاسبه می شود.

در آخر طبق ماده 1 حق الزحمه داوری تا 50000000 ریال 5% و نسبت به مازاد 50000000 ریال تا 250000000 ریال 3% و مازاد بر آن 2% خواهد بود.

برای مثال برای 50000000 ریال حق الزحمه داوری 2500000 خواهد بود و برای 60000000 ریال حق الزحمه داوری 50000000 ریال از آن 2500000 و برای 10000000 دیگر آن 300000 ریال خوهد شد که در مجموع 2800000 خواهد بود.

 

محاسبه آنلاین میزان حق الزحمه داوری کیت ست

اگر قصد دارید خیلی سریع حق الزحمه داوری خود را محاسبه کنید پیشنهاد می کنیم از برنامه محاسبه میزان حق الزحمه داوری آنلاین کیت ست استفاده کنید. در این سایت شما به هیچ محاسباتی نیاز ندارید فقط کافیست در کادر بالای سایت مبلغ خواسته شده را وارد کنید و با کلیک دکمه محاسبه در کادر پایین حق الزحمه داوری را مشاهده بفرمایید.